Robotar och RobotTeknik

Nyheter från mobiljättarna

Mobiljättarna Samsung och Apple vill ligga först i kampen om kunderna och arbetar därför ständigt med att hitta ny teknik. För dig som konsument gör det att du enkelt kan få tillgång till avancerade teknikprodukter på begagnatmarknaden till riktigt bra pris.

Eftersom teknikutvecklingen ständigt tar nya steg finns produkter som bara är några månader eller något år gamla att köpa till bra priser på nätet. Hos https://phonehero.se/laga/ipad/reparation kan du köpa begagnade mobiltelefoner som är funktionskontrollerade och har 6 månaders garanti. Produkterna hos Phonero är stöldspärrskontrollerade hos polisen. Phonero kan även laga din smartphone eller iPad.

Nyheter från Samsung och Apple

Både Samsung och Apple lanserar ständigt nya modeller av sina smartphones. En av Samsungs senaste nyheter är Galaxy Fold som är en vikbar smartphone. Skärmen är den största som Galaxy haft. En av Apples senaste nyheter är iPhone Xr som har den längsta batteritiden hittills av IPhones modeller. Den har även kamera med studiokvalitet och tål vatten. Apple har även haft stora framgångar med Apple Watch. Klockan är kopplad till mobilen och har flera av de funktioner som finns i mobiltelefonen.

Uttrycket “den som inte utvecklas kommer att avvecklas” stämmer extra bra inom mobilbranschen. Företaget Nokia som var en ledande mobilproducent tappade stora delar av sin marknadsandel efter att smartpones tog över marknaden. Dagens mobilbjässar Samsung och Apple arbetar därför hela tiden med att hänga med och inte missa nästa teknikskifte. Just nu är Artificiell Intelligens på allas läppar och Apple har lagt ett bud påstartupen Drive.se som testar självkörande fordon.

Reparera för hållbarhet och miljö

Eftersom tillverkningen av smartphones innebär en belastning på miljön är det bra att återanvända och reparera telefonen tills prestandan inte är tillräcklig. Genom att lämna in telefonen på lagning sparar du både pengar och naturresurser. Att köpa en begagnad smartphone är också ett bra alternativ. Eftersom utvecklingen inom teknik går fort finns det hela tiden begagnade modeller med riktigt bra funktioner.

Innan du ska köpa en ny smartphone eller padda gäller det med andra ord att sondera marknaden efter begagnade modeller i toppskick. Kolla även upp om din nuvarande telefon går att reparera till en bråkdel av priset för vad en helt ny modell skulle kosta.